9 maj 2012

Min pysselvrå

Tänkte visa er min lilla vrå där jag sitter och scrappar. När jag började med detta så köpte jag mest papper. Sen var jag hos svärmor under själva pysslet och använde deras verktyg, stämplar mm. Men nu när vi flyttat till större har jag min egen hörna så jag kan pyssla när jag vill :)
 Mitt lilla skrivbord. Den är i minsta laget men maken vill inte ha en större. Det förstör resten av datarummet, grrr. På sidan ett pappersställ med mösterpapper och cardstock. Ovanför skrivbordet ribba hyllor för alla småsaker man vill ha nära.

 Bilderna hamna i lite oordning så vi går direkt ner i bandlådan. Har klippt till cornflakeskartonger och gjort jack i kanterna. Där tvinnar jag upp mina lösa band.

 Bokhyllan som sväljer en del lådor och burkar och färdiga alster.

 En vanlig besticklåda till mina promarker. Går in exakt på mm i skrivborsfacket.

 Glasburkar med rosor sorterade i storlek.

 Plastlådor för stämplar, dies, stämpeldynor och platta blommor.

 Början till en rejäl stanshylla, hoppas jag ;)

 Saker man vill ha nära. Svart stämpeldyna, akrylblock, distresser. I väskan har jag nödvändiga saker som tejp, 3d kuddar, saxar, falsben, vattenpenslar och andra måsteha saker.

 Tröttnade på att ha papper överallt så jag ställde en pall bredvid min med vanliga ikea tidskriftsamlare där jag har spillbitar. En för cardstock, en för mönster och en mindre för vitt.

3 kommentarer:

  1. Kul att se hur du har det! Mysig hörna!

    SvaraRadera
  2. Du har verkligen fått i ordning i din lilla hörna. Så kul att se att hur fint du börjar få det. Men du får gärna fortsätta komma över till oss och pyssla. Kram!

    SvaraRadera